Trainer

Lenny Zuijderduijn is als Integratief Kinder- en Jeugdtherapeut werkzaam in haar eigen Praktijk voor Kindertherapie, Psychomotoriek en Reflexintegratie.

Zij heeft  25 jaar ervaring in het (kleuter )onderwijs.

Zij heeft diverse opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van Reflexintegratie, Movement Based Learning, Visuele Training, Weerbaarheid, Sociale Vaardigheden en Hoog gevoeligheid. Sinds 2014 is zij Specialist Nieuwe Leer strategieën.

 

Zij ontwikkelde de training 'Leerproblemen de baas!' en de Opleiding Psychomotorisch Kindercoach voor professionals om anders te leren kijken naar kinderen met problemen op het gebied van leren, concentreren en gedrag.

 

In haar praktijk werkt zij met beweging en spel om een kind weer in balans te krijgen. Deze manier van werken en het inzicht dat beweging van grote invloed is op de breinontwikkeling, de breinsamenwerking en de groei op emotioneel, sociaal en cognitief gebied hebben geleid tot het oprichten van een opleiding waarbij beweging, de ontwikkeling hiervan en de invloed wat dit heeft op het doen, voelen, denken en leren van een kind, centraal staat.

 

De Opleiding Psychomotorisch Kindercoach draagt uit  dat een goede balans tussen het brein en het lichaam onontbeerlijk  is voor het functioneren van elk kind.

 

Psychomotorisch Kindercoaches laten het kind weer groeien door te bewegen!