Aanvullende cursussen

De Opleiding Psychomotorisch Kindercoach biedt haar cursisten en andere belangstellenden regelmatig cursussen aan die de werkzaamheden van een psychomotorisch kindercoach verdiepen en versterken.

De cursussen die aangeboden worden zijn altijd zeer praktisch en kunnen direct toegepast worden.

De cursussen worden gegeven in het trainingscentrum in Katwijk.

Een goed begin! Begin je eigen praktijk in 2 dagen.

Ben jij na de Opleiding Psychomotorisch Kindercoach zo enthousiast geworden dat je je eigen praktijk wilt starten?

Of heb je al zoveel cursussen gedaan dat je nu eindelijk de sprong wilt wagen?

Maar …… zie je er tegen op om al dat regelwerk zelf uit te zoeken? Schrijf je dan in voor de cursus 'Klaar voor de start!

In 2 dagen leer je heel praktisch alles over wat je moet regelen om ondernemer te worden, hoe je je administratie moet bijhouden en wat je allemaal nodig hebt om te beginnen.

Je gaat aan de slag om duidelijk te krijgen wie jouw ideale clientjes zijn en waar jij blij van wordt zodat je met heel veel plezier en met jouw kwaliteiten kinderen kunt begeleiden om weer te kunnen groeien.

Op de tweede dag ga je zelf een website bouwen en ga je naar huis met je eigen website, met de mogelijkheid om meteen een logo (tegen een voordelig tarief) uit te kiezen.

Twijfel dus niet langer om voor jezelf te beginnen …… jij kunt het verschil maken voor zoveel kinderen die (weer) even op weg geholpen willen worden!